• Grond-, sloop- en waterwerken
  • Asbestverwijdering
  • Specialistisch metselwerk

Wilt u als overheidsinstelling of ander bedrijf duurzame, circulaire beschoeiing laten plaatsen? Schakel dan Gebr. de Hollander uit Hazerswoude-Dorp in. In 1935 is ons bedrijf opgericht en wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Elk personeelslid dat bij ons werkt, heeft een eigen specialisatie. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor grond-, water-, en sloopwerken, asbestverwijdering en specialistisch metselwerk. Zet u ons in voor het plaatsen van circulaire beschoeiing, zoals een damwand? Dan rekent u bij ons op klantvriendelijkheid, zorg voor het milieu en kwaliteitswerk.

Duurzame, circulaire beschoeiing, zoals een damwand, laat u door ons plaatsen

Beschikt u over een damwand die vervangen moet worden, of heeft u hier interesse in? Wij zijn u graag van dienst. Een duurzame damwand is bij ons zeker ook een mogelijkheid. Gebr. de Hollander uit Hazerswoude-Dorp is namelijk de enige leverancier van het unieke GDH-schot ©. Dit overzetsysteem maakt van uw damwand een duurzame wand. Een van de vele voordelen is dat de damwand namelijk een langere levensduur krijgt, waardoor u hier minder omkijken naar heeft. Bovendien reduceert u de uitstoot met dit schot. Dit is maar een kleine greep uit de vele voordelen. Onze medewerkers vertellen u in een gesprek graag meer over de mogelijkheden voor een betrouwbare damwand.

Andere duurzame mogelijkheden voor uw damwand

Uiteraard zijn er nog meer opties als u graag circulaire beschoeiing door onze specialisten laat plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor hardhouten beschoeiing, dat bestaat uit tropisch hardhout. Dit materiaal gaat veel langer mee dan ander hout, waardoor dit een duurzame optie is. Indien nodig, vervangen we uw damwand voor een nieuwe. We denken altijd met u mee en leveren dan ook oplossingen op maat.

Kies ook voor onze andere diensten

Onze specialisten plaatsen graag duurzame, circulaire beschoeiing als u dit wenst. Daarnaast kunt u bij ons ook gebruikmaken van andere diensten. Denk hierbij onder andere aan het slopen van gebouwen of de renovatie van fiets- en voetgangersbruggen. Zo kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende projecten, want wij beschikken over diverse certificaten en specialisaties.

Brug

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Heeft u interesse in een duurzame damwand of het laten plaatsen van circulaire beschoeiing? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Vul het contactformulier in, bel naar +31 (0)71 - 3415533 of stuur een e-mail naar info@gebroedersdehollander.nl. We staan u met genoegen te woord.