20200331_115931_small.jpg

Grondwerken nabij Zoetermeer

Voor grondewerken in de omgeving van Teylingen en Kaag en Braassem nabij Zoetermeer, zit u bij ons goed. Gebr. de Hollander uit Hazerswoude-Dorp begrijpt het belang van nauwkeurig en vakkundig uitgevoerde grondwerken. Wij zorgen ervoor dat de grond van uw terrein optimaal wordt voorbereid, of het nu gaat om het bouwrijp maken van een kavel, het uitgraven van een fundering of het aanleggen van riolering en wegen. Een goed voorbereide grond is immers de sleutel tot het succes van uw bouwproject.

Waarom kiezen voor professionele grondwerken?

Grondwerken vereisen expertise en precisie. Het is meer dan enkel het verplaatsen van aarde; het gaat om het creëren van de juiste omstandigheden voor uw bouwproject. Door te kiezen voor een professioneel bedrijf, verzekert u zich van grondig grond- en terreinwerk. Wij beschikken over de juiste apparatuur, kennis en ervaring om elk project efficiënt en effectief aan te pakken. Dit minimaliseert risico's zoals verzakkingen of wateroverlast, en zorgt voor een duurzame basis voor uw toekomstige constructie. Door onze expertise worden toekomstige problemen voorkomen, wat u tijd en geld bespaart. Naast grondwerken zijn wij ook gespecialiseerd in:

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij elk aspect van uw grondwerken. Met onze deskundigheid en aandacht voor detail garanderen wij dat uw project op een solide fundament wordt gebouwd. Laat uw grondwerken onze zorg zijn, zodat u zich kunt richten op de andere aspecten van uw bouwproject. Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en efficiëntie, waardoor uw project op schema blijft en aan uw verwachtingen voldoet. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

184

Grondwerken uitgevoerd

Stelconplaten, klein straatwerk, het plaatsen van rioleringen en afvoeren tot het storten van beton, het plaatsen van keerwanden, het stellen van “Lego” betonblokken en het uitgraven van bouwputten. Heb je grond- /terreinwerk nodig?

Neem direct contact op

Projecten

Grondstofopslag Holcim aanpassen

Bij deze klus werd de grondstofopslag van een betoncentrale aan de Hoorn 350 te Alphen aangepast.

Sloopwerkzaamheden Struyk verwo infra

Aan de Amerikahavenweg 20 te Amsterdam moest er het één en ander gesloopt worden t.b.v. het plaatsen van nieuwe machines.