• Grond-, sloop- en waterwerken
  • Asbestverwijdering
  • Specialistisch metselwerk

Wanneer u als gemeentefunctionaris verantwoordelijk bent voor openbaar groen met een waterpartij, dan is het belangrijk om een goede beschoeiing te laten plaatsen, het liefst tegen lage kosten. Dit wordt namelijk steeds belangrijker vanwege het veranderende klimaat. De bodem wordt op veel plekken steeds droger, waardoor de kans groter is dat kades instorten. Daarom is een goede beschoeiing belangrijk.

Op zwakke plekken een goede beschoeiing laten plaatsen tegen lage kosten

Op veel plekken, zoals op veengronden, is er sprake van bodemverzakkingen. Ook in deze gevallen is het belangrijk om een goede beschoeiing te laten plaatsen, en dat wilt u natuurlijk tegen zo laag mogelijke kosten laten doen. Daarom laat u een goede beschoeiing plaatsen door de experts van Gebr. De Hollander uit Hazerswoude-Dorp. Dit kunnen houten beschoeiingen zijn, maar wij bieden u ook de optie om te kiezen voor ons unieke GDH-schot. Dit schot wordt gemaakt van duurzaam beton, dat zorgt voor een veilige en stevige damwand. Deze damwand is niet schadelijk voor het milieu.

Brug

Laat u goed adviseren

Als u een betrouwbare beschoeiing wilt laten plaatsen tegen lage kosten, dan heeft u bij Gebr. De Hollander de keuze uit diverse opties. Dit zijn betonnen damwanden, maar ook houten damwanden van duurzaam FSC-hardhout behoren tot de mogelijkheden bij dé specialist in grond- en waterwerken. U doet er verstandig aan om een beschoeiing te laten plaatsen die past bij de omstandigheden, en natuurlijk wilt u ook de kosten in het oog houden. Laat u dus goed adviseren over de mogelijkheden en bijbehorende kosten. U vraagt advies door ons contactformulier in te vullen, door te bellen naar +31 (0)71 - 3415533 of door het sturen van een e-mail naar info@gebroedersdehollander.nl.

50

% besparen?

U kunt met het GDH-schot © tot wel 50% besparen door de levensduur van uw damwand te verlengen in plaats van te vervangen.

Meer over het GDH-schot © weten?

Projecten

Voetgangersbruggen

Gebr. de Hollander B.V. maakt zich sterk in het compleet vervangen van voetgangersbruggen en landhoofden.

Dobbedreef GDH-schot © plaatsen

Na de Witte Singel had Gebr. de Hollander de smaak te pakken, het werk verliep vlekkeloos en na wat kleine aanpassingen van het nieuwe GDH-Schot © kon het ook toegepast worden bij het vervangen van de oeverbescherming aan de Dobbedreef te Leiden, hier moest ca. 225m vervangen worden.

Kooijhaven beschoeiing en aanloopsteiger vervangen

Aan de Kooijhaven in Leiden waren de beschoeiing, vingersteigers en aanloopsteiger naar de boten wegens ouderdom aan vervanging toe.