Het plaatsen van (hard)houten damwanden, betuiningen en andere soorten oeverbescherming. Wij beschikken over de manschappen, het materiaal en materieel om deze werkzaamheden voor u uit te voeren. Gebr. de Hollander kan het vervangen/plaatsen voor u uitvoeren en u achterlaten met een mooi stukje werk en een goed gevoel. Gebr. de Hollander werkt uitsluitend met FSC gekeurd hout.

Omdat hout, en zeker (FSC) tropisch hardhout, een steeds zeldzamer en duurder product gaat worden kunt u naast het vervangen van uw bestaande houten damwand ook kiezen voor het verlengen van de levensduur. Dit bespaart kosten, tijd, inspanningen en hierdoor hoeft er aanzienlijk minder tropisch hardhout gebruikt te worden. Om voor deze optie te kiezen is echter de kwaliteit van het oude damwand van belang. Neem contact met ons op over het GDH-schot © en kom er achter of uw damwand nog te redden is!

50

% besparen?

U kunt met het GDH-schot © tot wel 50% besparen door de levensduur van uw damwand te verlengen in plaats van te vervangen.

Meer over het GDH-schot © weten?

Projecten

Oeverbescherming GDH-Schot © plaatsen

De oeverbescherming aan de Witte Singel te Leiden was in slechte staat. De gemeente heeft het traject van 1,5km aanbesteed onder een UAV-GC contract. Hierbij mocht de aannemer kiezen voor een nieuw houten damwand of een eigen idee, zolang het maar de zelfde levensduur had.

Cronesteyn Park, Leiden

Cronesteyn park, beter bekend als de Leidse Veluwe en recreatiegebied met waterspeeltuin, slootjes en meertjes.

Kooijhaven beschoeiing en aanloopsteiger vervangen

Aan de Kooijhaven in Leiden waren de beschoeiing, vingersteigers en aanloopsteiger naar de boten wegens ouderdom aan vervanging toe.