Beschoeiing in Alphen aan den Rijn

Wilt u beschoeiing, zoals een hardhouten damwand, laten plaatsen in Alphen aan den Rijn of omgeving? Dan wilt u dit natuurlijk laten doen door een professioneel bedrijf dat werkt volgens de huidige wet- en regelgeving. Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten ontzorgen we u gedurende het hele proces en kijken we vooruit om risico’s vooraf te tackelen.

Beschoeiing zoals een hardhouten damwand plaatsen in Alphen aan den Rijn

Gebr. de Hollander uit Hazerswoude-Dorp verzorgt het plaatsen van beschoeiing, zoals een hardhouten damwand, betuining en andere soorten oeverbescherming in Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en omgeving. Wij beschikken over de manschappen en het materieel om deze waterwerk werkzaamheden voor u uit te voeren. Gebr. de Hollander in Hazerswoude-Dorp (Zuid-Holland) kan het vervangen of plaatsen van beschoeiing voor u uitvoeren en u achterlaten met een mooi stukje werk en een goed gevoel. 

Een damwand met een langere levensduur

Wij werken uitsluitend met FSC-gekeurd hout. Hout, en zeker (FSC) tropisch hardhout, is een steeds zeldzamer en duurder product. Daarom kiest u, naast het vervangen van uw bestaande hardhouten damwand, ook voor het verlengen van de levensduur van uw beschoeiing in Alphen aan den Rijn. Dit bespaart kosten, tijd en inspanningen en hierdoor wordt er aanzienlijk minder tropisch hardhout gebruikt. Om voor deze optie te kiezen is echter de kwaliteit van de oude damwand van belang. Neem contact met ons op over ons unieke GDH-schot © en kom er achter of uw damwand nog te redden is!

Neem contact op met onze deskundige medewerkers

Bent u geïnteresseerd in onze beschoeiing, zoals een hardhouten damwand in Alphen aan den Rijn? Of wilt u gebruikmaken van een van onze andere diensten, zoals het plaatsen van beschoeiing in Leiden? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)71 - 3415533 of via info@gebroedersdehollander.nl.

50

% besparen?

U kunt met het GDH-schot © tot wel 50% besparen door de levensduur van uw damwand te verlengen in plaats van te vervangen.

Meer over het GDH-schot © weten?

Projecten

Cronesteyn Park, Leiden

Cronesteyn park, beter bekend als de Leidse Veluwe en recreatiegebied met waterspeeltuin, slootjes en meertjes.

Dobbedreef GDH-schot © plaatsen

Na de Witte Singel had Gebr. de Hollander de smaak te pakken, het werk verliep vlekkeloos en na wat kleine aanpassingen van het nieuwe GDH-Schot © kon het ook toegepast worden bij het vervangen van de oeverbescherming aan de Dobbedreef te Leiden, hier moest ca. 225m vervangen worden.

Oeverbescherming GDH-Schot © plaatsen

De oeverbescherming aan de Witte Singel te Leiden was in slechte staat. De gemeente heeft het traject van 1,5km aanbesteed onder een UAV-GC contract. Hierbij mocht de aannemer kiezen voor een nieuw houten damwand of een eigen idee, zolang het maar de zelfde levensduur had.