Asbestverwijdering, grond-, sloop- en waterwerken in Zuid-Holland en omgeving

Gebr. de Hollander in Hazerswoude-Dorp beschikt over een uitgebreid machinepark om een totaalpakket aan te kunnen bieden voor diverse grond-, sloop- en waterwerken en specialistisch metselwerk in Zuid-Holland. Ons bedrijf bestaat sinds 1935 en heeft in die tijd een goede naam opgebouwd bij vele opdrachtgevers en klanten. Bij ons staan klantvriendelijkheid, kwaliteitswerk, zorg voor het milieu en veiligheid voorop. Dat maakt ons tot één van de beste waterwerkbedrijven in Zuid-Holland.

Grond-, sloop- en waterwerken in Zuid-Holland; wij zijn u van dienst!

Gebr. De Hollander is een goede keuze als u waterwerkbedrijven zoekt voor asbestverwijdering, grond- sloop- en waterwerken en specialistisch metselwerk in Zuid-Holland. Tevens kunt u bij ons terecht voor de tweedehands materialen, welke vrijkomen tijdens de sloop. Ons werk wordt altijd gerealiseerd met het benodigde vakmanschap en de verwachte kwaliteit. Wij werken voor u als particulier, maar ook grote opdrachtgevers, zoals bedrijven, gemeentes of overheden profiteren van onze diensten. Wij werken transparant en proberen te allen tijde mee te denken over oplossingen voor problemen, zowel voorafgaande de werkzaamheden als tijdens. We denken als één van de beste waterwerkbedrijven in Zuid-Holland vooruit en elimineren risico’s van tevoren.

85

Jaar ervaring

Gebr. de Hollander is het bedrijf voor asbestverwijdering, grond-, sloop-, water- en specialistisch metselwerk. Tevens kunt u bij ons terecht voor de tweedehands materialen welke vrijkomen tijdens de sloop. Ons bedrijf bestaat al ruim 85 jaar en heeft in die tijd een gezonde naam opgebouwd bij vele opdrachtgevers en klanten.

Direct contact opnemen

De waterwerken en andere werkzaamheden die wij verzorgen in Zuid-Holland

Onze corebusiness is slopen, maar in tegenstelling tot andere waterwerkbedrijven, kunt u ook voor andere werkzaamheden bij ons terecht in Zuid-Holland. Om deze reden voeren wij ook asbestsanering, grond-, terrein- en waterwerken, waterbouwkundige- en specialistische metselwerken voor u uit in Zuid-Holland en elders. Wij onderscheiden ons van andere waterwerkbedrijven door in een vroeg stadium van een bouw- of sloopproces, al met u mee te denken over mogelijke problemen of complicaties. Het bedenken van oplossingen en voorstellen van inspirerende ideeën zorgen voor een goede samenwerking, ook met andere waterwerkbedrijven, waarbij een mooi product het eindresultaat is.


Projecten begeleiden we professioneel

Projecten begeleiden we professioneel Ook kunt u bij ons terecht voor projectbegeleiding en het verzorgen van klic-meldingen voor het traceren van kabels en leidingen. Daarnaast schakelt u ons in voor het aanvragen van een sloopmelding of omgevings-/sloopvergunning voor bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden. Ook behoort het verzorgen van een asbestinventarisatie tot de mogelijkheden. Kortom: bij Gebr. de Hollander in Hazerswoude-Dorp (Zuid-Holland) kunt u terecht voor al uw asbestverwijderings-, sloop-, grond- en waterwerkzaamheden en specialistisch metselwerk, dat we soms in samenwerking met andere waterwerkbedrijven uitvoeren.


Slopen

Gebr. de Hollander B.V. richt zich op het deskundig slopen van gebouwen, installaties en kunstwerken.

Grond-/Terreinwerkzaamheden

Naast sloopwerk houdt Gebr. de Hollander B.V. zich ook bezig met de benodigde grond-/terreinwerkzaamheden.

Waterwerken

Het maken van beschoeiingen, remmingwerken, vlonders, steigers en het aanleggen van bruggen.

GDH-schot©

Dit is een simpel overzet-systeem dat verwerkt kan worden op een oud bestaand damwandscherm.

Asbestverwijdering

Als u asbest wil verwijderen bent u natuurlijk gebonden aan veel verplichtingen en regels, wij voldoen aan deze regels.

Specialistisch metselwerk

Specialistisch metselwerk, een ambacht met zowel functionele als decoratieve doelstellingen.

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, zoals waterwerken, in Zuid-Holland? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn en ontvangt u graag een geheel vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.

Projecten

Asbestverwijdering en sloop Drankenhal Hoogvliet

Het, voorafgaande de sloop, saneren van de asbesthoudende toepassingen aan de Rijndijk 264-268 te Hazerswoude Rijndijk.

Basisschool An Noer slopen

Het, onder asbestcondities, slopen van Basisschool An Noer te Alphen aan den Rijn.

Sloopwerkzaamheden Struyk verwo infra

Aan de Amerikahavenweg 20 te Amsterdam moest er het één en ander gesloopt worden t.b.v. het plaatsen van nieuwe machines.

Grondstofopslag Holcim aanpassen

Bij deze klus werd de grondstofopslag van een betoncentrale aan de Hoorn 350 te Alphen aangepast.

Cronesteyn Park, Leiden

Cronesteyn park, beter bekend als de Leidse Veluwe en recreatiegebied met waterspeeltuin, slootjes en meertjes.

Kademuren en walstoepjes, Leiden

De gemeente Leiden kent kilometers kademuren, walstoepjes en bruggen.