Gebr. de Hollander is het bedrijf voor asbestverwijdering, grond-, sloop-water- en specialistisch metselwerk. Tevens kunt u bij ons terecht voor de tweedehands materialen welke vrijkomen tijdens de sloop. Ons bedrijf bestaat al ruim 85 jaar en heeft in die tijd een gezonde naam opgebouwd bij vele opdrachtgevers en klanten.

Bij ons staan klantvriendelijkheid, kwaliteitswerk, zorg voor het milieu en veiligheid voorop.

Gebr. de Hollander beschikt over een uitgebreid machinepark om een totaalpakket aan te kunnen bieden voor asbestverwijdering, grond-, sloop-water- en specialistisch metselwerk. Met ongeveer 15 man personeel in dienst, welke allemaal hun eigen specialisatie hebben, wordt een werk altijd gerealiseerd met het benodigde vakmanschap en de verwachte kwaliteit. Wij voeren al deze specialisaties uit voor zowel particulieren als grotere opdrachtgevers zoals bedrijven, gemeentes of overheden.

Gebr. de Hollander B.V. werkt transparant en wij proberen ten alle tijden mee te denken over het oplossen van problemen, zowel voorafgaande de werkzaamheden als tijdens.

85

Jaar ervaring

Gebr. de Hollander is het bedrijf voor asbestverwijdering, grond-, sloop-, water- en specialistisch metselwerk. Tevens kunt u bij ons terecht voor de tweedehands materialen welke vrijkomen tijdens de sloop. Ons bedrijf bestaat al ruim 85 jaar en heeft in die tijd een gezonde naam opgebouwd bij vele opdrachtgevers en klanten.

Direct contact opnemen

Diensten van Gebroeders de Hollander

Onze core business is natuurlijk slopen, maar binnen ons bedrijf is het doel een totaal pakket aan te kunnen bieden voor de klant. Om deze reden kunnen wij ook de asbestsaneringen, grond-, terrein-, waterbouwkundige- en specialistische metselwerken voor u uitvoeren.


Gebr. de Hollander probeert zich te onderscheiden door in een vroeg stadium van een bouw- of sloop proces, al mee te denken met de klant over mogelijke problemen of complicaties. Het bedenken van oplossingen en voorstellen van inspirerende ideeën zorgen voor een goede samenwerking waarbij een mooi product het resultaat is.


Ook kunt u bij ons terecht voor projectbegeleiding, het verzorgen van klic-meldingen voor het traceren van kabels en leidingen, het aanvragen van een sloopmelding, omgevings-/sloopvergunning voor bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden of het verzorgen van een asbestinventarisatie behoort tot de mogelijkheden.


Kortom, bij Gebr. de Hollander bent u aan het juiste adres voor al uw asbestverwijderings-, sloop-, grond-, water- en specialistisch metselwerk


Slopen

Gebr. de Hollander B.V. richt zich op het deskundig slopen van gebouwen, installaties en kunstwerken.

Grond-/Terreinwerkzaamheden

Naast sloopwerk houdt Gebr. de Hollander B.V. zich ook bezig met de benodigde grond-/terreinwerkzaamheden.

Waterwerken

Het maken van beschoeiingen, remmingwerken, vlonders, steigers en het aanleggen van bruggen.

GDH-schot©

Dit is een simpel overzet-systeem dat verwerkt kan worden op een oud bestaand damwandscherm.

Asbestverwijdering

Als u asbest wil verwijderen bent u natuurlijk gebonden aan veel verplichtingen en regels, wij voldoen aan deze regels.

Specialistisch metselwerk

Specialistisch metselwerk, een ambacht met zowel functionele als decoratieve doelstellingen.

Projecten

Doelenbrug geheel gerenoveerd

De Doelenbrug in Leiden, een monumentale brug.

Oeverbescherming GDH-Schot © plaatsen

De oeverbescherming aan de Witte Singel te Leiden was in slechte staat. De gemeente heeft het traject van 1,5km aanbesteed onder een UAV-GC contract. Hierbij mocht de aannemer kiezen voor een nieuw houten damwand of een eigen idee, zolang het maar de zelfde levensduur had.

Cronesteyn Park, Leiden

Cronesteyn park, beter bekend als de Leidse Veluwe en recreatiegebied met waterspeeltuin, slootjes en meertjes.

Kademuren en walstoepjes, Leiden

De gemeente Leiden kent kilometers kademuren, walstoepjes en bruggen.

Voetgangersbruggen

Gebr. de Hollander B.V. maakt zich sterk in het compleet vervangen van voetgangersbruggen en landhoofden.

Kooijhaven beschoeiing en aanloopsteiger vervangen

Aan de Kooijhaven in Leiden waren de beschoeiing, vingersteigers en aanloopsteiger naar de boten wegens ouderdom aan vervanging toe.