Asbestverwijdering, grond-, sloop- en waterwerken in Zuid-Holland en omgeving

Gebr. de Hollander beschikt over een uitgebreid machinepark om een totaalpakket aan te kunnen bieden voor asbestverwijdering, grond-, sloop- en waterwerken en specialistisch metselwerk in Zuid-Holland en omgeving. Ons bedrijf bestaat al ruim 85 jaar en heeft in die tijd een gezonde naam opgebouwd bij vele opdrachtgevers en klanten. Bij ons staan klantvriendelijkheid, kwaliteitswerk, zorg voor het milieu en veiligheid voorop.

Grond-, sloop- en waterwerken; wij zijn u van dienst!

Gebr. de Hollander is het bedrijf voor asbestverwijderinggrond-sloop- en waterwerken en specialistisch metselwerk in Zuid-Holland en omstreken. Tevens kunt u bij ons terecht voor de tweedehands materialen welke vrijkomen tijdens de sloop. Met ongeveer 15 man personeel in dienst, die allemaal een eigen specialisatie hebben, wordt ons werk altijd gerealiseerd met het benodigde vakmanschap en de verwachte kwaliteit. U kunt bij ons terecht als particulier, maar ook grote opdrachtgevers zoals bedrijven, gemeentes of overheden profiteren van onze diensten. Wij werken transparant en proberen te allen tijde mee te denken over oplossingen voor problemen, zowel voorafgaande de werkzaamheden als tijdens. We denken vooruit en proberen risico’s van tevoren te elimineren.

85

Jaar ervaring

Gebr. de Hollander is het bedrijf voor asbestverwijdering, grond-, sloop-, water- en specialistisch metselwerk. Tevens kunt u bij ons terecht voor de tweedehands materialen welke vrijkomen tijdens de sloop. Ons bedrijf bestaat al ruim 85 jaar en heeft in die tijd een gezonde naam opgebouwd bij vele opdrachtgevers en klanten.

Direct contact opnemen

Diensten van Gebroeders de Hollander

Onze core business is natuurlijk slopen, maar binnen ons bedrijf is het doel een totaal pakket aan te kunnen bieden voor de klant. Om deze reden kunnen wij ook de asbestsaneringen, grond-, terrein-, waterbouwkundige- en specialistische metselwerken voor u uitvoeren.


Gebr. de Hollander probeert zich te onderscheiden door in een vroeg stadium van een bouw- of sloop proces, al mee te denken met de klant over mogelijke problemen of complicaties. Het bedenken van oplossingen en voorstellen van inspirerende ideeën zorgen voor een goede samenwerking waarbij een mooi product het resultaat is.


Ook kunt u bij ons terecht voor projectbegeleiding, het verzorgen van klic-meldingen voor het traceren van kabels en leidingen, het aanvragen van een sloopmelding, omgevings-/sloopvergunning voor bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden of het verzorgen van een asbestinventarisatie behoort tot de mogelijkheden.


Kortom, bij Gebr. de Hollander bent u aan het juiste adres voor al uw asbestverwijderings-, sloop-, grond-, water- en specialistisch metselwerk


Slopen

Gebr. de Hollander B.V. richt zich op het deskundig slopen van gebouwen, installaties en kunstwerken.

Grond-/Terreinwerkzaamheden

Naast sloopwerk houdt Gebr. de Hollander B.V. zich ook bezig met de benodigde grond-/terreinwerkzaamheden.

Waterwerken

Het maken van beschoeiingen, remmingwerken, vlonders, steigers en het aanleggen van bruggen.

GDH-schot©

Dit is een simpel overzet-systeem dat verwerkt kan worden op een oud bestaand damwandscherm.

Asbestverwijdering

Als u asbest wil verwijderen bent u natuurlijk gebonden aan veel verplichtingen en regels, wij voldoen aan deze regels.

Specialistisch metselwerk

Specialistisch metselwerk, een ambacht met zowel functionele als decoratieve doelstellingen.

Projecten

Sloopwerkzaamheden Struyk verwo infra

Aan de Amerikahavenweg 20 te Amsterdam moest er het één en ander gesloopt worden t.b.v. het plaatsen van nieuwe machines.

Grondstofopslag Holcim aanpassen

Bij deze klus werd de grondstofopslag van een betoncentrale aan de Hoorn 350 te Alphen aangepast.

Kooijhaven beschoeiing en aanloopsteiger vervangen

Aan de Kooijhaven in Leiden waren de beschoeiing, vingersteigers en aanloopsteiger naar de boten wegens ouderdom aan vervanging toe.

Cronesteyn Park, Leiden

Cronesteyn park, beter bekend als de Leidse Veluwe en recreatiegebied met waterspeeltuin, slootjes en meertjes.

Medaillon van Leiden restaureren

In de opdracht van Wallaard heeft Gebr. de Hollander het historische, monumentale medaillon van Leiden gerestaureerd.

Kademuren en walstoepjes, Leiden

De gemeente Leiden kent kilometers kademuren, walstoepjes en bruggen.