Asbestverwijdering, grond-, sloop- en waterwerken in Zuid-Holland en omgeving

Gebr. de Hollander in Hazerswoude-Dorp beschikt over een uitgebreid machinepark om een totaalpakket aan te kunnen bieden voor asbestverwijdering, grond-, sloop- en waterwerken en specialistisch metselwerk in Zuid-Holland en omgeving. Ons bedrijf bestaat sinds 1935 en heeft in die tijd een gezonde naam opgebouwd bij vele opdrachtgevers en klanten. Bij ons staan klantvriendelijkheid, kwaliteitswerk, zorg voor het milieu en veiligheid voorop.

Grond-, sloop- en waterwerken in Zuid-Holland; wij zijn u van dienst!

Gebr. de Hollander is het bedrijf voor asbestverwijderinggrond-sloop- en waterwerken en specialistisch metselwerk in Zuid-Holland en omstreken. Tevens kunt u bij ons terecht voor de tweedehands materialen welke vrijkomen tijdens de sloop. Met onze personeelsleden, die allemaal een eigen specialisatie hebben, wordt ons werk altijd gerealiseerd met het benodigde vakmanschap en de verwachte kwaliteit. U kunt bij ons terecht als particulier, maar ook grote opdrachtgevers, zoals bedrijven, gemeentes of overheden profiteren van onze diensten. Wij werken transparant en proberen te allen tijde mee te denken over oplossingen voor problemen, zowel voorafgaande de werkzaamheden als tijdens. We denken vooruit en proberen risico’s van tevoren te elimineren.

85

Jaar ervaring

Gebr. de Hollander is het bedrijf voor asbestverwijdering, grond-, sloop-, water- en specialistisch metselwerk. Tevens kunt u bij ons terecht voor de tweedehands materialen welke vrijkomen tijdens de sloop. Ons bedrijf bestaat al ruim 85 jaar en heeft in die tijd een gezonde naam opgebouwd bij vele opdrachtgevers en klanten.

Direct contact opnemen

De diensten die wij leveren

Onze corebusiness is slopen, maar ons doel is om een totaalpakket aan te bieden voor onze klant. Om deze reden voeren wij ook de asbestsaneringen, grond-, terrein- en waterwerken, waterbouwkundige- en specialistische metselwerken voor u uit in Zuid-Holland. Wij onderscheiden ons door in een vroeg stadium van een bouw- of sloopproces, al met u mee te denken over mogelijke problemen of complicaties. Het bedenken van oplossingen en voorstellen van inspirerende ideeën zorgen voor een goede samenwerking, waarbij een mooi product het eindresultaat is.


Projecten begeleiden we professioneel

Projecten begeleiden we professioneel Ook kunt u bij ons terecht voor projectbegeleiding en het verzorgen van klic-meldingen voor het traceren van kabels en leidingen. Daarnaast schakelt u ons in voor het aanvragen van een sloopmelding of omgevings-/sloopvergunning voor bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden. Ook behoort het verzorgen van een asbestinventarisatie tot de mogelijkheden. Kortom: bij Gebr. de Hollander in Hazerswoude-Dorp (Zuid-Holland) kunt u terecht voor al uw asbestverwijderings-, sloop-, grond- en waterwerken en specialistisch metselwerk.


Projecten begeleiden we professioneel

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, zoals waterwerken, in Zuid-Holland? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn en ontvangt u graag een geheel vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.


Slopen

Gebr. de Hollander B.V. richt zich op het deskundig slopen van gebouwen, installaties en kunstwerken.

Grond-/Terreinwerkzaamheden

Naast sloopwerk houdt Gebr. de Hollander B.V. zich ook bezig met de benodigde grond-/terreinwerkzaamheden.

Waterwerken

Het maken van beschoeiingen, remmingwerken, vlonders, steigers en het aanleggen van bruggen.

GDH-schot©

Dit is een simpel overzet-systeem dat verwerkt kan worden op een oud bestaand damwandscherm.

Asbestverwijdering

Als u asbest wil verwijderen bent u natuurlijk gebonden aan veel verplichtingen en regels, wij voldoen aan deze regels.

Specialistisch metselwerk

Specialistisch metselwerk, een ambacht met zowel functionele als decoratieve doelstellingen.

Projecten

Grondstofopslag Holcim aanpassen

Bij deze klus werd de grondstofopslag van een betoncentrale aan de Hoorn 350 te Alphen aangepast.

Gerardusschool te Oude Wetering slopen

Het slopen van de Gerardusschool te Oude Wetering.

Asbestverwijdering en sloop Drankenhal Hoogvliet

Het, voorafgaande de sloop, saneren van de asbesthoudende toepassingen aan de Rijndijk 264-268 te Hazerswoude Rijndijk.

Voetgangersbruggen

Gebr. de Hollander B.V. maakt zich sterk in het compleet vervangen van voetgangersbruggen en landhoofden.

Doelenbrug geheel gerenoveerd

De Doelenbrug in Leiden, een monumentale brug.

Dobbedreef GDH-schot © plaatsen

Na de Witte Singel had Gebr. de Hollander de smaak te pakken, het werk verliep vlekkeloos en na wat kleine aanpassingen van het nieuwe GDH-Schot © kon het ook toegepast worden bij het vervangen van de oeverbescherming aan de Dobbedreef te Leiden, hier moest ca. 225m vervangen worden.