Naast het plaatsen van een beschoeiing, kunt u bij Gebr. De Hollander in Hazerswoude-Dorp ook een steiger, vlonders, aanlegplaatsen en remmingwerken laten plaatsen. Wij werken uitsluitend met FSC-gekeurd hout kunnen zowel vanaf het land als het water te werk gaan om uw visie te realiseren. Van aan- en afvoer tot het plaatsen en afwerken: wij beschikken over de juiste middelen om goede steigers te laten plaatsen in Alphen aan den Rijn, Leiden of elders in Zuid-Holland.

Een passende steiger laten plaatsen in Leiden, Alphen aan den Rijn of elders

Als u écht goede steigers wilt laten plaatsen in bijvoorbeeld Leiden, Alphen aan den Rijn of elders in de omgeving, doet u een beroep op onze ervaren specialisten. Zij zorgen ervoor dat de steigers die u wilt laten plaatsen in bijvoorbeeld Leiden of Alphen aan den Rijn stevig genoeg zijn voor het dragen van verschillende personen en verschillende boeien. Ook wordt de steiger die u heeft laten plaatsen stevig vastgemaakt, zodat u uw boot zonder zorgen stevig kunt vastmaken aan de boei op de steiger. Ons bedrijf maakt diverse soorten steigers. Zo kunt u steigers inclusief damwand laten plaatsen van duurzaam FSC-hardhout, maar ook van extra stevig beton. Op deze manier leggen wij bijvoorbeeld steigers aan voor particulieren voor een boot, maar ook voor gemeenten die een kade aan het water willen aanleggen voor recreanten met een boot.

Overleg met onze experts over de mogelijkheden

Overweegt u om steigers te laten plaatsen in Leiden, Alphen aan den Rijn of elders in de omgeving? Vraag onze specialisten om persoonlijk advies. U komt met hen in contact door ons contactformulier in te vullen, door te bellen naar +31 (0)71 - 3415533 of door te e-mailen naar info@gebroedersdehollander.nl. We bekijken dan samen welk materiaal het best is voor de steiger die u wilt laten plaatsen, en naar andere eisen die u aan de aanlegplaats kunt hebben, zoals de afmetingen.

50

% besparen?

U kunt met het GDH-schot © tot wel 50% besparen door de levensduur van uw damwand te verlengen in plaats van te vervangen.

Meer over het GDH-schot © weten?

Projecten

Oeverbescherming GDH-Schot © plaatsen

De oeverbescherming aan de Witte Singel te Leiden was in slechte staat. De gemeente heeft het traject van 1,5km aanbesteed onder een UAV-GC contract. Hierbij mocht de aannemer kiezen voor een nieuw houten damwand of een eigen idee, zolang het maar de zelfde levensduur had.

Cronesteyn Park, Leiden

Cronesteyn park, beter bekend als de Leidse Veluwe en recreatiegebied met waterspeeltuin, slootjes en meertjes.

Dobbedreef GDH-schot © plaatsen

Na de Witte Singel had Gebr. de Hollander de smaak te pakken, het werk verliep vlekkeloos en na wat kleine aanpassingen van het nieuwe GDH-Schot © kon het ook toegepast worden bij het vervangen van de oeverbescherming aan de Dobbedreef te Leiden, hier moest ca. 225m vervangen worden.