Asbestsanering in Zuid-Holland en omgeving

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor asbestsanering in Zuid-Holland en omstreken? Dan is Gebr. de Hollander uit Hazerswoude-Dorp, vlak bij Alphen aan den Rijn, uw vertrouwde partner. Wij verzorgen vele asbestverwijderingen per jaar. Als u asbest wil verwijderen, bent u gebonden aan veel verplichtingen en regels. Dit is maar goed ook, aangezien asbest zeer schadelijk is voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk dat u deze werkzaamheden deskundig laat uitvoeren. Gebr. de Hollander is daarom de beste keuze om asbestsanering in Zuid-Holland en elders voor u uit te voeren.

Een gecertificeerd bedrijf voor asbestsanering in Zuid-Holland

Wij beschikken al sinds september 1998 over het SC-530-certificaat voor asbestverwijdering. In deze tijd hebben wij veel ervaring opgedaan met het verwijderen van asbest. Daardoor kunnen we nagenoeg elke klus aan. Of het nu gaat om een asbesthoudende plaat onder een cv-ketel of een golfplaten dak van bijvoorbeeld een loods: wij verzorgen de sanering van asbest in Zuid-Holland en elders van A tot Z. Het aanvragen van een sloopmeldingen en/of het verzorgen van een asbestinventarisatie behoort ook tot onze werkzaamheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in asbestsanering door ons bedrijf in Hazerswoude-Dorp? Heeft u interesse in een van onze andere diensten, zoals beschoeiing of sloopwerken? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U bereikt ons ook via +31 (0)71 - 3415533 of via info@gebroedersdehollander.nl.

127

Asbestverwijderingen per jaar

Wij beschikken al sinds 1998 over het SC-530 certificaat voor asbestverwijdering. In deze tijd hebben wij veel ervaring opgedaan voor het verwijderen van asbest. Daardoor kunnen we nagenoeg elke klus aan.

Asbest laten verwijderen?

Projecten

Asbestverwijdering bij de Rijnstreekhal

Deze klus betreft het verwijderen van een asbesthoudend ventilatiekanaal en ca. 10m2 plaatmateriaal met asbesthoudende coating aan de Dillenburg 1 te Alphen aan den Rijn.

Asbestverwijdering en sloop Drankenhal Hoogvliet

Het, voorafgaande de sloop, saneren van de asbesthoudende toepassingen aan de Rijndijk 264-268 te Hazerswoude Rijndijk.