Als u asbest wil verwijderen bent u natuurlijk gebonden aan veel verplichtingen en regels. Dit is maar goed ook, aangezien asbest een zeer schadelijke stof is voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk dat u deze werkzaamheden deskundig laat uitvoeren. Gebr. de Hollander is daarom de beste keuze om deze werkzaamheden voor u uit te voeren.

Wij beschikken al sinds 01-09-1998 over het SC-530 certificaat voor asbestverwijdering. In deze tijd hebben wij veel ervaring opgedaan voor het verwijderen van asbest. Daardoor kunnen we nagenoeg elke klus aan. Of het nou gaat om een asbesthoudende plaat onder een cv-ketel of een golfplaten dak van bijvoorbeeld een loods, wij kunnen deze sanering verzorgen van a tot z. Het aanvragen van een sloopmeldingen en/of het verzorgen van een asbestinventarisatie valt ook onder de mogelijkheden.

127

Asbestverwijderingen per jaar

Wij beschikken al sinds 1998 over het SC-530 certificaat voor asbestverwijdering. In deze tijd hebben wij veel ervaring opgedaan voor het verwijderen van asbest. Daardoor kunnen we nagenoeg elke klus aan.

Asbest laten verwijderen?

Projecten

Asbestverwijdering bij de Rijnstreekhal

Deze klus betreft het verwijderen van een asbesthoudend ventilatiekanaal en ca. 10m2 plaatmateriaal met asbesthoudende coating aan de Dillenburg 1 te Alphen aan den Rijn.

Asbestverwijdering en sloop Drankenhal Hoogvliet

Het, voorafgaande de sloop, saneren van de asbesthoudende toepassingen aan de Rijndijk 264-268 te Hazerswoude Rijndijk.