Het renoveren van een voetgangersbrug

Zowel particulieren als bedrijven en gemeentes kunnen bij ons terecht voor het renoveren, restaureren en het nieuw plaatsen van een voetgangersbrug in Zoetermeer, Boskoop, Leiden, Voorschoten of elders in Zuid-Holland. Wij beschikken bij Gebr. de Hollanders in Hazerswoude-Dorp over de deskundigheid en de middelen om uw voetgangersbrug te renoveren.

Een deskundig bedrijf voor het renoveren van een voetgangersbrug

Een voetgangersbrug heeft bij een restauratie doorgaans ook een nieuw damwandscherm nodig. Wanneer u ons inschakelt voor de restauratie van een voetgangersbrug in Zoetermeer, Boskoop, Leiden, Voorschoten of elders in Zuid-Holland, dan verzorgen wij het gehele proces van A tot Z. Is het nodig om de complete damwand te vervangen of is versteviging met een GDH-schot nodig? Wij realiseren het. Ons GDH-schot is een uniek product dat we zelf ontworpen en gebouwd hebben. We zijn dan ook de enige leverancier van deze innovatieve en duurzame oplossing. Wanneer het niet meer mogelijk is om een voetgangersbrug of fietsbrug te renoveren, dan kunnen wij ook een nieuwe voetgangers- of fietsbrug voor u plaatsen.

Het verloop van een brugrestauratie

Wanneer u Gebr. de Hollander uit Hazerswoude-Dorp inschakelt voor de restauratie van een voetgangersbrug in Zoetermeer, Boskoop, Leiden, Voorschoten of elders in Zuid-Holland, zijn er een aantal stappen die doorlopen worden tijdens het renoveren. Allereerst wordt bepaald wat de staat van de oude brug is. Vervolgens wordt bepaald op welke punten de voetgangersbrug versterking nodig heeft of waar renoveren noodzakelijk is. Misschien is het nodig om hardhouten landhoofden, een nieuw onderstel, liggers, delen van het dek of leuningen te plaatsen. We werken bij het plaatsen en renoveren van een voetgangersbrug óók uitsluitend met FSC-gekeurd hout. Zo bent u verzekerd van een duurzame aanpak en een langere levensduur.

Een gecertificeerde specialist

We vinden het belangrijk om altijd kwaliteitswerk te leveren en te werken volgens de huidige wet- en regelgeving. Gebr. de Hollander is dan ook in het bezit van de nodige certificaten. Zo beschikken we over het VCA-certificaat en het SC-530-certificaat. Zo bent u als opdrachtgever ervan verzekert dat de restauratie van de voetgangersbrug in Zoetermeer, Boskoop, Leiden, Voorschoten of elders in Zuid-Holland wordt uitgevoerd volgens de geldende regels en voorschriften.

Vraag vrijblijvend naar meer informatie

Wilt u graag een voetgangersbrug laten renoveren, wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. We vinden een uitstekend klantenservice erg belangrijk en helpen u daarom graag met het beantwoorden van al uw vragen. Voor meer informatie vult u het contactformulier in. U bereikt ons ook via +31 (0)71 - 3415533 of via info@gebroedersdehollander.nl.

50

% besparen?

U kunt met het GDH-schot © tot wel 50% besparen door de levensduur van uw damwand te verlengen in plaats van te vervangen.

Meer over het GDH-schot © weten?

Projecten

Voetgangersbruggen

Gebr. de Hollander B.V. maakt zich sterk in het compleet vervangen van voetgangersbruggen en landhoofden.

Kooijhaven beschoeiing en aanloopsteiger vervangen

Aan de Kooijhaven in Leiden waren de beschoeiing, vingersteigers en aanloopsteiger naar de boten wegens ouderdom aan vervanging toe.

Dobbedreef GDH-schot © plaatsen

Na de Witte Singel had Gebr. de Hollander de smaak te pakken, het werk verliep vlekkeloos en na wat kleine aanpassingen van het nieuwe GDH-Schot © kon het ook toegepast worden bij het vervangen van de oeverbescherming aan de Dobbedreef te Leiden, hier moest ca. 225m vervangen worden.