20200331_124339_small.jpg

Gebr. de Hollander B.V. richt zich op het deskundig slopen van gebouwen, installaties en kunstwerken. Uiteraard met oog voor kwaliteit, veiligheid, milieu en uiteraard conform wet- en regelgeving.

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers en zijn wij in de beschikking van gekeurd materieel variërend van klein sloop materieel, vrachtwagens en hydraulische kranen tot varend materieel. Zo wordt het te slopen object van tevoren vrijgemaakt van gevaarlijke stoffen en/of asbest, waarna het gebouw handmatig wordt gestript om afvalstoffen beter te kunnen scheiden. Herbruikbare bouwmaterialen worden afgevoerd naar ons opslagterrein en deze zullen daar ook voor hergebruik worden aangeboden.

Naast sloopwerk leveren wij, indien nodig en van toepassing, ook het benodigde grond- en terreinwerk en kunnen wij de benodigde vergunningen en/of inventarisaties verzorgen.

138

Projecten uitgevoerd

Deskundig slopen van gebouwen, installaties en kunstwerken. Uiteraard met oog voor kwaliteit, veiligheid, milieu en uiteraard conform wet- en regelgeving. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers en gekeurd materieel.

Start met slopen

Projecten

Basisschool An Noer slopen

Het, onder asbestcondities, slopen van Basisschool An Noer te Alphen aan den Rijn.

Gerardusschool te Oude Wetering slopen

Het slopen van de Gerardusschool te Oude Wetering.