20200331_124339_small.jpg

Dé specialist op het gebied van sloopwerken in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een bedrijf voor sloopwerken in Zuid-Holland en omgeving? Gebr. de Hollander in Hazerswoude-Dorp richt zich op sloopwerken, zoals het deskundig slopen van gebouwen, installaties en kunstwerken. Uiteraard met oog voor kwaliteit, veiligheid, milieu en conform de huidige wet- en regelgeving.

Gekwalificeerde medewerkers voor uw sloopwerken in Zuid-Holland

Onze werkzaamheden, zoals sloopwerken en waterwerken, worden uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers uit Zuid-Holland. Daarbij beschikt Gebr. de Hollander uit Hazerswoude-Dorp over gekeurd materiaal; variërend van klein sloopmaterieel, vrachtwagens en hydraulische kranen tot varend materieel. De sloopwerken in Zuid-Holland worden van tevoren vrijgemaakt van gevaarlijke stoffen en/of asbest, waarna het gebouw handmatig wordt gestript om afvalstoffen beter te kunnen scheiden. Herbruikbare bouwmaterialen worden afgevoerd naar ons opslagterrein en deze worden daar ook voor hergebruik aangeboden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Naast sloopwerken in Zuid-Holland voeren wij ook sloopwerk in Zoetermeer en in Leiden uit. Indien nodig en van toepassing leveren we tevens het benodigde grond- en terreinwerk en verzorgen wij de benodigde vergunningen en/of inventarisatie. Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bereiken via +31 (0)71 - 3415533 of via info@gebroedersdehollander.nl.

138

Projecten uitgevoerd

Deskundig slopen van gebouwen, installaties en kunstwerken. Uiteraard met oog voor kwaliteit, veiligheid, milieu en uiteraard conform wet- en regelgeving. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers en gekeurd materieel.

Start met slopen

Projecten

Basisschool An Noer slopen

Het, onder asbestcondities, slopen van Basisschool An Noer te Alphen aan den Rijn.

Gerardusschool te Oude Wetering slopen

Het slopen van de Gerardusschool te Oude Wetering.