Asbestverwijdering in Zoetermeer en Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een bedrijf voor asbestverwijdering in Zoetermeer? Wilt u asbest laten verwijderen in Alphen aan den Rijn of elders in de omgeving van Leiden? Gebr. de Hollander in Hazerswoude-Dorp is de partner die u nodig heeft! Ons bedrijf staat voor klantvriendelijkheid, kwaliteitswerk, zorg voor het milieu en veiligheid. Wij hebben daarnaast meer dan 85 jaar ervaring.

Asbestverwijdering en asbestinventarisatie in Zoetermeer en omgeving

Wilt u verbouwen en/of slopen en komt hierbij méér dan 10m3 bouw- en sloopafval vrij? Dan bent u verplicht tot het indienen van een sloopmelding bij de gemeente. Wilt u verbouwen en/of slopen en is uw woning, stal of ander pand gebouwd vóór 1994? Dan is naast een sloopmelding óók een asbestinventarisatie verplicht. Bij Gebr. de Hollander bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij verzorgen graag het proces van asbestinventarisatie tot vrijgave voor u. Het laten verwijderen van asbest laat u dus over aan een allround specialist in de omgeving van Leiden en Alphen aan den Rijn.

Een gecertificeerde professional

Wij hebben sinds 1998 het SC-530-certificaat, waarmee wij een gecertificeerd bedrijf in de asbestverwijdering zijn. We hebben hierdoor veel ervaring opgedaan met het verwijderen van asbest in allerlei soorten gebouwen. Wij voeren iedere klus met veel precisie uit. Of u nu asbest wilt laten verwijderen bij een groot sloopproject in Zoetermeer of asbestverwijdering in Alphen aan den Rijn of Leiden nodig heeft: Gebr. de Hollander uit Hazerswoude-Dorp beschikt over de manschappen en veel verschillende materialen om de asbestsanering vakkundig uit te voeren.

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in asbestverwijdering in Zoetermeer? Of het laten verwijderen van asbest in Alphen aan den Rijn of bijvoorbeeld in Leiden? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor het laten verwijderen van asbest in Alphen aan den Rijn of Leiden neemt u contact met ons op. U bereikt ons via +31 (0)71 - 3415533 of via info@gebroedersdehollander.nl.

127

Asbestverwijderingen per jaar

Wij beschikken al sinds 1998 over het SC-530 certificaat voor asbestverwijdering. In deze tijd hebben wij veel ervaring opgedaan voor het verwijderen van asbest. Daardoor kunnen we nagenoeg elke klus aan.

Asbest laten verwijderen?

Projecten

Asbestverwijdering en sloop Drankenhal Hoogvliet

Het, voorafgaande de sloop, saneren van de asbesthoudende toepassingen aan de Rijndijk 264-268 te Hazerswoude Rijndijk.

Asbestverwijdering bij de Rijnstreekhal

Deze klus betreft het verwijderen van een asbesthoudend ventilatiekanaal en ca. 10m2 plaatmateriaal met asbesthoudende coating aan de Dillenburg 1 te Alphen aan den Rijn.