Asbestverwijdering in Zoetermeer en Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een bedrijf voor asbestverwijdering in Zoetermeer? Of een bedrijf om asbest te laten verwijderen in Alphen aan den Rijn? Gebr. de Hollander in Hazerswoude-Dorp (Zuid-Holland) is de partner die u nodig heeft! Bij Gebr. de Hollander staan klantvriendelijkheid, kwaliteitswerk, zorg voor het milieu en veiligheid voorop, en dat doen we al 85 jaar.

Asbestverwijdering en asbestinventarisatie in Zoetermeer en omgeving

Wilt u verbouwen en/of slopen en komt hierbij méér dan 10m3 bouw- en sloopafval vrij? Dan bent u verplicht tot het indienen van een sloopmelding. Wilt u verbouwen en/of slopen en is uw woning, stal, pand etc. gebouwd vóór 1994? Dan is naast een sloopmelding óók een asbestinventarisatie verplicht. Bij Gebr. de Hollander bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij kunnen het proces van asbestinventarisatie tot vrijgave voor u verzorgen. Wilt u asbest laten verwijderen?

Een gecertificeerde professional

Wij hebben sinds 1998 het SC-530-certificaat gecertificeerd in de asbestverwijdering en hebben hierdoor veel ervaring opgedaan met het verwijderen van asbest. Daardoor kunnen wij nagenoeg elke klus aan. Of u nu asbest wilt laten verwijderen bij een groot sloopproject in Zoetermeer of asbestverwijdering in Alphen aan den Rijn nodig heeft; Gebr. de Hollander uit Hazerswoude-Dorp beschikt over de manschappen en een uitgebreid assortiment aan materieel om de asbestsanering uit te voeren conform wet- en regelgeving.

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in asbestverwijdering in Zoetermeer? Of het laten verwijderen van asbest in Alphen aan den Rijn of ergens anders in Zuid-Holland? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor het laten verwijderen van asbest in Alphen aan den Rijn en omgeving neemt u contact met ons op. U kunt ons ook bereiken via +31 (0)71 - 3415533 of via info@gebroedersdehollander.nl.

127

Asbestverwijderingen per jaar

Wij beschikken al sinds 1998 over het SC-530 certificaat voor asbestverwijdering. In deze tijd hebben wij veel ervaring opgedaan voor het verwijderen van asbest. Daardoor kunnen we nagenoeg elke klus aan.

Asbest laten verwijderen?

Projecten

Asbestverwijdering en sloop Drankenhal Hoogvliet

Het, voorafgaande de sloop, saneren van de asbesthoudende toepassingen aan de Rijndijk 264-268 te Hazerswoude Rijndijk.

Asbestverwijdering bij de Rijnstreekhal

Deze klus betreft het verwijderen van een asbesthoudend ventilatiekanaal en ca. 10m2 plaatmateriaal met asbesthoudende coating aan de Dillenburg 1 te Alphen aan den Rijn.