Wilt u verbouwen en/of slopen? Komt hierbij méér dan 10m3 bouw- & sloopafval vrij? Dan bent u verplicht tot het indienen van een sloopmelding. Wilt u asbest laten verwijderen? Wilt u verbouwen en/of slopen en is uw woning, stal, pand etc. gebouwd vóór 1994? Dan is naast een sloopmelding óók een asbestinventarisatie verplicht.

Bij Gebr. de Hollander bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij kunnen het proces van asbestinventarisatie tot vrijgave voor u verzorgen.

Wij zijn sinds 1998 gecertificeerd in de asbestverwijdering en hebben hierdoor veel ervaring opgedaan voor het verwijderen van asbest. Daardoor kunnen wij nagenoeg elke klus aan. Gebr. de Hollander beschikt over de manschappen en een uitgebreid assortiment aan materieel om de asbestsanering uit te voeren conform wet- en regelgeving.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op

127

Asbestverwijderingen per jaar

Wij beschikken al sinds 1998 over het SC-530 certificaat voor asbestverwijdering. In deze tijd hebben wij veel ervaring opgedaan voor het verwijderen van asbest. Daardoor kunnen we nagenoeg elke klus aan.

Asbest laten verwijderen?

Projecten

Asbestverwijdering en sloop Drankenhal Hoogvliet

Het, voorafgaande de sloop, saneren van de asbesthoudende toepassingen aan de Rijndijk 264-268 te Hazerswoude Rijndijk.

Asbestverwijdering bij de Rijnstreekhal

Deze klus betreft het verwijderen van een asbesthoudend ventilatiekanaal en ca. 10m2 plaatmateriaal met asbesthoudende coating aan de Dillenburg 1 te Alphen aan den Rijn.