20200331_124339_small.jpg

Gebr. de Hollander B.V. richt zich op het deskundig slopen van gebouwen, installaties en kunstwerken. Uiteraard met oog voor kwaliteit, veiligheid, milieu en uiteraard conform wet- en regelgeving.

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers en zijn wij in de beschikking van gekeurd materieel variërend van klein sloop materieel, vrachtwagens en hydraulische kranen tot varend materieel. Zo wordt het te slopen object van tevoren vrijgemaakt van gevaarlijke stoffen en/of asbest, waarna het gebouw handmatig wordt gestript om afvalstoffen beter te kunnen scheiden. Herbruikbare bouwmaterialen worden afgevoerd naar ons opslagterrein en deze zullen daar ook voor hergebruik worden aangeboden.

Naast sloopwerk leveren wij, indien nodig en van toepassing, ook het benodigde grond- en terreinwerk en kunnen wij de benodigde vergunningen en/of inventarisaties verzorgen.

138

Projecten uitgevoerd

Deskundig slopen van gebouwen, installaties en kunstwerken. Uiteraard met oog voor kwaliteit, veiligheid, milieu en uiteraard conform wet- en regelgeving. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers en gekeurd materieel.

Start met slopen

Projecten

Sloopwerkzaamheden Struyk verwo infra

Aan de Amerikahavenweg 20 te Amsterdam moest er het één en ander gesloopt worden t.b.v. het plaatsen van nieuwe machines.

Grondstofopslag Holcim aanpassen

Bij deze klus werd de grondstofopslag van een betoncentrale aan de Hoorn 350 te Alphen aangepast.