• Grond-, sloop- en waterwerken
  • Asbestverwijdering
  • Specialistisch metselwerk

Een damwand plaatsen langs het water wordt in verband met het veranderende klimaat steeds belangrijker. De grond wordt over het algemeen namelijk steeds droger. Dit zorgt voor allerlei problemen, maar langs oevers van plassen, meren en kanalen worden deze problemen past echt zichtbaar. De droge grond komt hier namelijk in aanraking met het water, waardoor de grond eenvoudig weg kan spoelen. Dit heeft als gevolg dat de kade snel in kan storten. Aangezien kades vaak gebruikt worden om te parkeren of voor recreatie, kunnen er zo gevaarlijke situaties ontstaan.

Een damwand plaatsen bij het water voorkomt gevaarlijke situaties

Een kade die instort kan gevaarlijk zijn, maar soms ontstaan er echt benarde situaties wanneer we geen goede damwand langs het water plaatsen, kan er ook schade ontstaan aan huizen en andere gebouwen die langs de kade staan. In de muren kunnen scheuren ontstaan, waardoor de muur zelfs kan instorten na verloop van tijd. Om deze vervelende situaties te voorkomen, laat u een stevige metalen damwand plaatsen langs het water. De door onszelf in Hazerswoude-Dorp ontwikkelde damwanden worden gemaakt van stevig roestvrijstaal, waardoor u de oever jarenlang beschermt tegen invloeden van het water en van klimaatverandering.

Brug

Overleg met ons over de eisen aan uw damwand

Het is belangrijk dat de damwand die u laat plaatsen langs het water voldoet aan de eisen die u eraan stelt en dat deze past bij de situatie. Ga daarom in gesprek met onze specialisten uit Hazerswoude-Dorp, zodat zij u van goed advies kunnen voorzien. Vervolgens plaatsen zij de juiste damwand langs het water. Heeft u behoefte aan een dergelijk advies? Bel dan naar +31 (0)71 - 3415533 of stuur een e-mail naar info@gebroedersdehollander.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen.