Het maken van beschoeiingenremmingwerken, vlonders, steigers en het aanleggen van bruggen. Al deze expertises hebben wij in huis. En samen met u komen wij tot het gewenste resultaat. Gebr. de Hollander B.V. werkt zoveel mogelijk met hardhouten producten met het FSC-keurmerk. En met ons varend materieel kunnen wij op bijna elke plek komen.

Óók kunnen wij u met trots vertellen dat Gebr. de Hollander beschikt over een nieuw product in het beschoeiingswerk, het GDH-Schot ©.

50

% besparen?

U kunt met het GDH-schot © tot wel 50% besparen door de levensduur van uw damwand te verlengen in plaats van te vervangen.

Meer over het GDH-schot © weten?

Projecten

Cronesteyn Park, Leiden

Cronesteyn park, beter bekend als de Leidse Veluwe en recreatiegebied met waterspeeltuin, slootjes en meertjes.

Dobbedreef GDH-schot © plaatsen

Na de Witte Singel had Gebr. de Hollander de smaak te pakken, het werk verliep vlekkeloos en na wat kleine aanpassingen van het nieuwe GDH-Schot © kon het ook toegepast worden bij het vervangen van de oeverbescherming aan de Dobbedreef te Leiden, hier moest ca. 225m vervangen worden.

Oeverbescherming GDH-Schot © plaatsen

De oeverbescherming aan de Witte Singel te Leiden was in slechte staat. De gemeente heeft het traject van 1,5km aanbesteed onder een UAV-GC contract. Hierbij mocht de aannemer kiezen voor een nieuw houten damwand of een eigen idee, zolang het maar de zelfde levensduur had.