Het maken van beschoeiingenremmingwerken, vlonders, steigers en het aanleggen van bruggen. Al deze expertises hebben wij in huis. En samen met u komen wij tot het gewenste resultaat. Gebr. de Hollander B.V. werkt zoveel mogelijk met hardhouten producten met het FSC-keurmerk. En met ons varend materieel kunnen wij op bijna elke plek komen.

Óók kunnen wij u met trots vertellen dat Gebr. de Hollander beschikt over een nieuw product in het beschoeiingswerk, het GDH-Schot ©.

50

% besparen?

U kunt met het GDH-schot © tot wel 50% besparen door de levensduur van uw damwand te verlengen in plaats van te vervangen.

Meer over het GDH-schot © weten?

Projecten

Oeverbescherming GDH-Schot © plaatsen

De oeverbescherming aan de Witte Singel te Leiden was in slechte staat. De gemeente heeft het traject van 1,5km aanbesteed onder een UAV-GC contract. Hierbij mocht de aannemer kiezen voor een nieuw houten damwand of een eigen idee, zolang het maar de zelfde levensduur had.

Kooijhaven beschoeiing en aanloopsteiger vervangen

Aan de Kooijhaven in Leiden waren de beschoeiing, vingersteigers en aanloopsteiger naar de boten wegens ouderdom aan vervanging toe.

Dobbedreef GDH-schot © plaatsen

Na de Witte Singel had Gebr. de Hollander de smaak te pakken, het werk verliep vlekkeloos en na wat kleine aanpassingen van het nieuwe GDH-Schot © kon het ook toegepast worden bij het vervangen van de oeverbescherming aan de Dobbedreef te Leiden, hier moest ca. 225m vervangen worden.