Gebr. De Hollander
Galgweg 3
2391 MV Hazerswoude
T 071 - 3415533
F 071 - 3413316
E info@gebroedersdehollander.nl

Werkwijze van Gebr. de Hollander

Ons bedrijf doet er alles aan om zo milieu bewust te werken als mogelijk is. Recycling staat daarom bij ons ook voorop. We werken altijd met erkende afval verwerkers, maar wanneer mogelijk worden de vrijkomende materialen uit de sloop bij ons op het terrein weer verhandeld. Denk hierbij aan vrijkomend hout damwandmateriaal of deuren en binten in de sloop. Natuurlijk worden alle vrijkomende materialen altijd gescheiden, maar het belangrijkste is dat ons bedrijf gedurende een project materialen probeert deskundig te demonteren i.p.v. ze in de afval container te gooien.

Ook zijn wij gespecialiseerd in calamiteit klussen. Snel inzetbaar personeel, materieel een goede planning en altijd een kleine voorraad van de meest gangbare materialen is hiervoor de basis. Hierdoor kan bijvoorbeeld na een lekkage in een damwand waarbij een onder spoeling is ontstaan, of een brand van bijvoorbeeld een pand, snel gereageerd worden op de betreffende calamiteit, en kan dit project in goede banen naar het gewenste resultaat worden begeleid.

Bij Gebr. de Hollander vinden we het ook altijd belangrijk om goed contact te hebben met onze opdrachtgevers en mee te denken bij eventuele problemen of vragen. Ook proberen we de bewoners om een project heen zo min mogelijk overlast te bezorgen. Bij sloop projecten zullen in de meeste gevallen brieven rond gebracht worden om de buurt in te lichten van de werkzaamheden.

Milieu bewust werken, goed contact en deskundig personeel zijn in onze ogen ‘de sleutel tot succes’