Gebr. De Hollander
Galgweg 3
2391 MV Hazerswoude
T 071 - 3415533
F 071 - 3413316
E info@gebroedersdehollander.nl

Sloopwerken van Gebr. de Hollander

Gebr. de Hollander wil duurzaam en milieubewust slopen. Hierbij verliezen wij klantgerichtheid en veiligheid niet uit het oog. Wij werken met het certificaat VCA*1. Dat wil zeggen dat wij bewust bezig zijn met de veiligheid, de kwaliteit en het milieu. Vooraf wordt een sloopobject vrijgemaakt van asbest en andere milieu onvriendelijke of gevaarlijke stoffen. Daarna wordt een sloopobject handmatig gestript en de materialen met hergebruikswaarde gescheiden van het bouw- en sloopafval.Vervolgens wordt het sloopobject machinaal gesloopt door middel van hydraulische machines met geavanceerde hulpstukken als sorteergrijpers, hydraulische hamers, betonvergruizers en staalscharen. Ook bij deze handeling worden de diverse afvaldeelstromen gescheiden en daarna afgevoerd naar hiervoor erkende Recyclebedrijven. Bruikbare bouwmaterialen die tijdens het sloopproces vrijkomen worden afgevoerd naar ons opslagterrein aan de Galgweg 3 te Hazerswoude en worden voor hergebruik te koop aangeboden. U kunt dit bij de knop 'handel' terug vinden.

Het hele proces gebeurt onder toezicht van eigen uitvoerders en met eigen machines en transportmaterieel.Bij een totaalsloop leveren wij aansluitend het benodigde grondwerk. Ook op moeilijk toegankelijk terrein kunnen wij met ons varend materieel elke klus klaren. Op uw verzoek zorgen wij voor de  vereiste vergunningen en/of inventarisaties.

Gebr. de Hollander heeft in de loop van de jaren veel verschillende soorten sloopwerken gedaan. Om u een indruk te geven kunt u bij de knop 'projecten' kijken naar werken die wij zoal uitgevoerd hebben.