Gebr. De Hollander
Galgweg 3
2391 MV Hazerswoude
T 071 - 3415533
F 071 - 3413316
E info@gebroedersdehollander.nl

Diensten van Gebr. de Hollander

Onze core business is natuurlijk slopen, maar binnen ons bedrijf is het doel een totaal pakket aan te kunnen bieden voor de klant. Om deze reden kunnen wij ook de asbestsaneringen en andere bijkomende werkzaamheden voor u regelen en uitvoeren. Het doen van terrein werkzaamheden zoals het leggen van stelcon platen of het zetten van keerwanden of andere wand of vloer constructies zijn ook enkele mogelijkheden en specialiteiten. Als laatste het maken van steigers, damwand constructies en het slaan van meerpalen vallen ook onder de belangrijkste werkzaamheden die wij uitvoeren.


Gebr. de Hollander probeert zich te onderschijden door in een vroeg statium van een bouw of sloop proces, al mee te denken met potentiële klanten over mogelijke problemen of complicaties. Het bedenken van oplossingen en voorstellen van inspirerende ideeën zorgen voor een goede samenwerking waarbij een mooi product het resultaat is.


Ook kunt u bij ons terech voor complete project begeleiding. Het doen van Klic meldingen voor het traceren van kabels en leidingen, het aanvragen van een omgevinsvergunning voor bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden of het verzorgen van een asbestinventaristatie behoord tot de mogelijkheden.


Kortom, bij Gebr. de Hollander bent u aan het juiste adres voor al uw sloop, water, grond of asbestsanerings werkzaamheden.