Gebr. De Hollander
Galgweg 3
2391 MV Hazerswoude
T 071 - 3415533
F 071 - 3413316
E info@gebroedersdehollander.nl

Het vernieuwen van een damwand en het maken van een insteekhaven

We kregen een aanvraag om een bestaande damwand te vernieuwen in Leiden aan de Haagweg bij een particulier. Het was de bedoeling dat er ook een insteekhaven gemaakt zou worden. Het was een leuke klus waarbij we renovatiewerk konden uitvoeren maar ook een stukje nieuw konden slaan. Het boothuis is door een ander bedrijf geplaatst. Er is veel overleg geweest over de maten hiervan zodat het exact zou passen op de nieuwe damwand van de insteekhaven.

De klus is in 2 fasen uitgevoerd. Dit houd in dat we eerst de nieuwe insteekhaven gemaakt hebben en ongeveer de helft van de damwand vernieuwd hebben, en dat we een half jaar later terug zijn gekomen om het werk af te maken. Het werk is maart 2012 opgeleverd.

Het vernieuwen van een damwand en het maken van een insteekhaven

Het vernieuwen van een damwand en het maken van een insteekhaven Het vernieuwen van een damwand en het maken van een insteekhaven Het vernieuwen van een damwand en het maken van een insteekhaven Het vernieuwen van een damwand en het maken van een insteekhaven Het vernieuwen van een damwand en het maken van een insteekhaven