Gebr. De Hollander
Galgweg 3
2391 MV Hazerswoude
T 071 - 3415533
F 071 - 3413316
E info@gebroedersdehollander.nl

Sloop middelgrote school te Zoetermeer

De eerste sloopklus welke op de website komt, en gelijk een van de leukste klussen van de afgelopen jaren. Het slopen van een middelmatig grote school incl. bijbehorende gymzalen in Zoetermeer. Het betrof een school met ca.42 lokalen en2gymlokalen welke op de eerste verdieping was met een groot fietsenhok eronder. Dit was dan ook de grootste uitdaging om te gaan slopen op dit project. Na een aantal constructieve controles en berekeningen te hebben gedaan bleek het dat onze kraan de vloer op kon rijden en eerst de gymzaal naar beneden kon halen waarna het fietsenhok gesloopt kon worden.

Nadat alle handel uit het gebouw is gehaald en alles gesloopt is blijft alleen de puin achter op de project locatie. Als laatste wordt dan de puin opgeladen en afgevoerd.

Bij het slopen van de funderingen worden voor de gemeente Zoetermeer kleine paaltjes in de grond gezet waar de funderings palen zitten. Deze worden wel op 2 meter onder de grond afgebroken, maar voor de bouw van een nieuw pand kunnen ze opstakels vormen voor een nieuw funderingsplan. Als het terrein opgeleverd is worden de achtergebleven funderingspalen digitaal viaGPSingemeten door een extern bedrijf. Hierdoor kan men later altijd in kaart brengen waar geen of juist wel palen te hijen.

Sloop middelgrote school te Zoetermeer

Sloop middelgrote school te Zoetermeer Sloop middelgrote school te Zoetermeer Sloop middelgrote school te Zoetermeer Sloop middelgrote school te Zoetermeer Sloop middelgrote school te Zoetermeer

‚Äč